2
0
GÅ TILLBAKA

“Det här är mina favoritrestauranger i Västerås”

7 månader sedan
“Det här är mina favoritrestauranger i Västerås”
Foto: Carl Lemon, @carllemon på Instagram. 

Den här veckan delar Christoffer Magnusson Domeij, som driver The Nutmeg House, med sig av sina favoritrestauranger i Västerås och tipsar vilka rätter du kan testa där. 

Frank

Frank för att dom har en jämn och bra kvalitet till ett humant pris och här hittar du mat som är tilltalande för mig som kock. Ett ställe jag går till om jag vill ha fokus på mat och vin för en kväll. Testa deras exklusiva vinpaket då du kan få dricka väldigt fina viner till ett förmånligt pris.

Di Spagna

Di Spagna är stället dit jag tar familjen om vi ska gå ut och äta. Det finns något för alla och det känns avslappnat. Testa Getostpizzan med valnötter och honung.

Nora’s

Perfekta stället om du vill ha en riktigt bra pizza eller god chark och smårätter. Plus i kanten är att dom har stort utbud av biodynamiska, ekologiska och naturviner. Prova vinerna tillsammans med några av smårätterna innan pizzan.

Nya Hattfabriken

Säkert kort när det gäller husmanskost och långkok, skön avslappnad miljö samt bra viner på glas. Testa varmrätterna på á la carten där kockarna är oftast lite mer kreativa.

RibHaus

Här äter jag oftast under lunchtid,den godaste och jämnaste burgaren i stan med kul utbud av folköl från microbryggerier. Testa min favorit Bacon Jam!

Jag ska tillägga att jag inte besökt alla restauranger i Västerås! För att hamna på min topplista så ska det vara en kombo av atmosfär, bra mat och service. När jag går ut och äter så bedömer jag maten som matälskare mer än kock men självklart blir det att man har kockögat med sig. Jag gillar all typ av mat så länge det finns en tanke och kärlek till det man lagar.

 

Framtill nästa artikel i denna artikelserie kan du följa Christoffer på hans Instagram

Nya Hattfabriken
Frank
Ribhaus
Restauranger i Västerås
Di Spagna
Nora's