2
1
GÅ TILLBAKA

Piccolo: Den nya festlokalen för alla tillfällen!

ett år sedan
Piccolo: Den nya festlokalen för alla tillfällen!

På Vasagatan i Västerås hittar vi den anrika restaurangen Di Spagna som funnits i över 40 år och är en del av Västerås hjärtslag. Restaurangen är idag en fantastisk mötesplats och en del av nya minnen och traditioner. Idag har Di Spagna fått sällskap en trappa ner av den nya festlokalen Piccolo. Vi kommer i denna artikel berätta mer om konceptet och vad du kan uppleva hos Piccolo!

Fest, umgänge och tradition 

Vägg i vägg med Di Spagna hittar vi den nya festlokalen Piccolo som tidigare gick under namnet Smalls. Förr i tiden präglades platsen av fantastiska fester och där förevigades händelserika ögonblick. I ny klädsel träder nu Piccolo fram som betyder Small(s) på italienska. Den nyrenoverade festlokalen vill återuppta den charmiga andan Smalls hade och bli en plats för fest, umgänge och tradition. Här kan du föreviga och skapa nya tillfällen att minnas med nära och kära genom festliga måltider, kalas, släktträffar, konferenser och mycket annat roligt. Det är stället som passar alla tillfällen!

– Vi vill fånga upp en “utomlandskänsla”! Inte att man inte kommer till en lokal där det står mat i ett hörn och det är förberett för dansgolv i ett annat hörn. Vi vill att det ska kännas som att man kommer hem till någon härlig prick i södra Europa som bjuder på mat med goda tydliga smaker, man blir omhändertagen och drömmer sig bort lite grann. Då man troligtvis har bokat lokalen i samband med nånting “stort”, en födelsedag, en middag med kunderna, avslutet på en konferens,eller bara en hejdundrande fest, vad det nu än kan vara så vill vi att det ska kännas som att man lämnar Västerås för en kväll, berättar
Daniel Hübinette.

Buffén du sent kommer glömma!

Maten är som vi alla vet en stor del av festen. Och hos Piccolo hittar du den bästa fest- och sällskaps maten – nämligen buffé! Vem älskar inte att plocka härliga rätter från det kalla och varma bordet och njuta av en fantastisk kväll i gott sällskap? På Piccolo serveras mat och dryck från det fantastiska köket på Di Spagna. Du kan välja mellan tre olika buffémenyer: piccolo, mezzo och grande. Alla är givetvis anpassade till både vegetarisk kost och även de mest förekommande allergierna, så det finns garanterat något för alla. Piccolo är festlokalen som passar vem som helst, och vilket tillfälle som helst!

Öppningserbjudandet du inte vill missa

Piccolo har ett fantastiskt öppningserbjudande där du har möjlighet att få grande buffén för 450 kr istället för 595 kr om du bokar ett datum mellan 24:e februari och 30:e september. Detta gäller om du gör din bokning innan den 20:e mars. Så passa på att boka in födelsedagsfesten, släktträffen eller konferensen redan nu! Det gör du enkelt via deras hemsida.

Adress: Vasagatan 26, Västerås

Italienskt
Fest
Festlokal
piccolo
piccolo västerås
buffé
buffémat
lokal
festlokal västerås