0
0
GÅ TILLBAKA

Saluhallens butiker satsar på mellandagsöppet

en månad sedan
Saluhallens butiker satsar på mellandagsöppet

Året närmar sig sitt slut och mellandagarna är ofta dagar då många tar ledigt för att kunna varva ner och njuta av tid med nära och kära. I år har Saluhallen Slakteriets butiker och Aurora Sushibar öppet under mellandagarna och erbjuder härlig stämning och riktigt fina erbjudanden. Maria Davies från Skafferiet berättar mer.

Erbjudanden du inte vill missa 

– Under mellandagarna kommer båda butikerna inne i Saluhallen att hålla öppet – Bondens Västerås och Skafferiet – och man kan avnjuta god mat hos Aurora Sushibar, säger Maria.

– Hos Skafferiet kommer man att ha mellandagsrea på alla återanvändbara förpackningar som glasburkar, glasflaskor och tygpåsar för att göra det lite roligare att komma igång och handla förpackningsfritt. Bondens Västerås kommer ha mellandagsrea och fina erbjudanden på delikata produkter inför nyårsfirandet, exakt vad kommer man att gå ut med i sociala medier närmare tiden, fortsätter Maria.

Det här är verksamheterna som kommer ha öppet

AURORA SUSHI BAR 

Hos Aurora Sushi bar får du vara med om en kulinarisk och intim upplevelse när maten tillagas framför dig. Otroliga rätter från det asiatiska köket som bland annat deras sushi, pokébowls och andra läckra rätter som är en fröjd för ögat likväl smaklökarna. De har stor fokus på färska och unika råvaror och har en hög kvalitet.

 

BONDENS VÄSTERÅS 

Bondens Västerås är en specialbutik för livsmedel där du hittar ekologiska, närodlade, och hållbara produkter och råvaror. Du hittar allt från frukt och grönt till rengöringsmedel. Perfekta butiken för dig som vill hitta nya som gamla favoriter på ett och samma ställe.

SKAFFERIET 
Skafferiet är en förpackningsfri butik vilket innebär att deras produkter säljs utan förpackningar. Istället tar du med dig dina egna behållare och fyller på dem i deras specialdesignade lösviktssystem. Du hittar fantastiska produkter och råvaror som har stor fokus på att vara hållbara.

Varm hälsning till alla årets gäster och kunder 

– Tack alla kunder och gäster för att ni fortsatt handla och äta hos oss i Saluhallen i dessa Corona-tider. Vi ser fram emot ett spännande 2021 och kommer att fortsätta göra det så tryggt och säkert det bara går så länge det är nödvändigt. Vi önskar alla en god jul och ett gott nytt år samt att så många som möjligt får vara friska, säger Maria avslutningsvis.

ÖPPETTIDER MELLANDAGAR
29-30/12: 10:00-18:00
31/12: 10:00-14:00  

 

Saluhallen Slakteriets corona-åtgärder:

  • Tagit bort bord och stolar samt utökat avstånd mellan platser för att minska trängsel.
  • Fler sittplatser i konferensrummet så fler personer kan sprida ut sig runt om i lokalen.
  • Handdesinfektion finns utspritt i lokalen.
  • Skyltar och markeringar som påminner besökare om att hålla avstånd.
Saluhallen Slakteriet
Aurora Sushi Bar
Skafferiet
bondens västerås
mellandagar