0
0
GÅ TILLBAKA

Sommartips för “hemestern”

3 månader sedan
Sommartips för “hemestern”
Foto: Carl Lemon, @carllemon på Instagram. 

Den här veckan delar Christoffer Magnusson Domeij, som driver The Nutmeg House, med sig av tips till “hemestern” och bland annat efterrätter du kan göra på grillen.

I år ser det lite annorlunda ut med semestern och många väljer att semestra på hemmaplan. Mitt tips är att ta små dagsturer i naturen med att laga något gott över öppen eld eller koka kaffe och äta en god bulle från lokalt bageri. 

Enkla efterrätter att grilla

Sommar innebär ju även grillning! Mina bästa tips för grillningen har jag skrivit om tidigare och tipsen hittar du här. Idag tänkte jag dela med mig av efterrätter du kan tillaga på grillen. Enkla recept är att grilla färska persikor med rosmarinkaramell och vaniljglass eller grillad ananas med romkaramell och kokossorbet. 

Tre tips på utflykter under semestertider 

  1. Härligt och spartanskt café: Under Stora Eken perfekt för barnfamiljer. 
  2. Genbergs sommarcafé: I år har de även pizza på menyn!

    Sommartips

    Pizza och bröd från Genbergs sommarcafé.

  3. Färna herrgård: Spendera en natt eller fler med familjen och gå runt i den härliga trädgården och njut av god mat och dryck! 

The Nutmeg House i Västerås

The Nutmeg House drivs av Christoffer Magnusson Domeij som tillsammans med Stockholm Culinary Team vunnit OS-Silver, OS-Guld och VM-Guld. Med Christoffers dryga 20 års erfarenhet inom branschen är väntelistan till hans hemmarestaurang väl värd väntan.

Framtill nästa artikel i denna artikelserie kan du följa Christoffer på hans Instagram.

The Nutmeg House Västerås
Christoffer Magnusson Domeij
Genbergs Sommarcafé
Färna Herrgård
Under stora eken
semester
hemester