0
0
GÅ TILLBAKA

Exklusivt event: The Nutmeg House gästar Nora’s

2 månader sedan
Exklusivt event: The Nutmeg House gästar Nora’s

Den här veckan delar Christoffer Magnusson Domeij, som driver The Nutmeg House, med ett spännande event som sker i slutet av oktober. 

Den 31 oktober har du möjligheten att ta del av en exklusiv kväll på Nora’s beläget i Saluhallen Slakteriet där Christoffer Magnusson Domeij tar över ugnen för en kväll. Han berättar nedan mer om samarbetet och varför du ska boka en plats.

Det här är Nora’s  

Vedugnspizzan med stor fokus på lokala ingredienser baserat på säsong! Menyn är inte vara jättestor och inte heller super-italiensk – men den är fantastisk! Det finns ett litet antal small plates, som består av bröd/hemkärnat smör, en signature sallad, lokala och ‘haus-gjord’ charkuteri bland annat. Och självklart de läckra pizzorna med det perfekta krispet och fina naturvin. 

Jag och Joe känner varandra sedan innan och Joe frågade en dag om jag var sugen på att “ta över ugnen för en kväll” vilket jag givetvis tackade ja till. De är ett fantastiskt gäng och jag ser fram emot att få ta del av Nora’s och bjuda på en fantastisk kväll.

Fokus på säsongens lyxiga råvaror 

Det jag gillar mest med Nora’s är att dom har en egen stil på pizzan och dom serverar fantastiska naturviner i en skön miljö! Under kvällen kommer vi fokusera på smaker som är i säsong och lite extra lyxiga skulle jag vilja säga. Jag vill laga mat som känns härlig och speglar vad som är i säsong och som du kanske inte hittar på andra restauranger i Västerås. Nora’s har stor fokus på råvaror som är i säsong vilket går i samklang med vad jag står för och älskar med matlagning. 

Därför bör du boka en plats 

De serverar även fantastiskt naturvin. Det bästa med naturvin är att det känns som en ärlig produkt och att man inte har i massa saker i vinet som inte har där att göra. Jag skulle vilja säga att en bör åka hit om en vill uppleva något unikt som inte händer så ofta och vill äta god mat tillsammans med goda viner. 

Datum: 31 oktober, 18:00
Pris: Snacks, pizza och dessert för 415:-, dryckespaket för 350:-
Boka: [email protected]
Adress: Slakterigatan 6-10, Västerås 

The Nutmeg House i Västerås

The Nutmeg House drivs av Christoffer Magnusson Domeij som tillsammans med Stockholm Culinary Team vunnit OS-Silver, OS-Guld och VM-Guld. Med Christoffers dryga 20 års erfarenhet inom branschen är väntelistan till hans hemmarestaurang väl värd väntan.

Framtill nästa artikel i denna artikelserie kan du följa Christoffer på hans Instagram.

Joe Morris
Christoffer Magnusson Domeij
The Nutmeg House
Nora's