1
0
GÅ TILLBAKA

Vintermeny & nyårskasse från The Nutmeg House

2 månader sedan
Vintermeny & nyårskasse från The Nutmeg House

Den här veckan delar Christoffer Magnusson Domeij, som driver The Nutmeg House, med av hur hösten och vintern ser ut för honom och hur du kan ta del av hans fantastiska matlagning.

Eftersom rådande situation begränsar möjligheterna och planerna som var satta förändrades en del för denna höst och vinter. Dock har jag gjort det bästa av situationen för att kunna göra det jag älskar mest vilket är att laga mat och träffa gäster, idag lite färre och på större avstånd såklart.

Höstens planer 

I slutet av oktober kommer du kunna hitta mig på Nora’s inne på Saluhallen där jag kommer göra en Oven take over och bjuda på en spännande meny med exklusiva råvaror. Eventuellt blir det ett spännande gästspel i Piteå och nästa år, så mer om det när det närmar sig.

The nutmeg house

Bild från tidigare middagar hos The Nutmeg House.

Hos The Nutmeg House kommer jag ha middagar där de flesta är privata bokningar. Jag hoppas dock på att få en öppen bokning i december för att kunna avsluta året på topp tillsammans med mina kära gäster. Jag kommer laga exklusiva råvaror efter säsong så det kommer bli en del skaldjur och vilt vilket jag ser fram emot. Vid bokningar på The Nutmeg House har jag såklart förhållit mig till restriktioner och tar därför mindre sällskap än tidigare så alla sitter med större avstånd till varje gäst och så får varje gäst en minisprayflaska med handsprit. 

Vintermeny & nyårskasse 

Under vintern kommer jag inte köra ett klassiskt julbord men kommer kunna erbjuda privatpersoner och företag som vill komma en vintermeny. Jag vill inte ge iväg för mycket information för att hålla det lite spännande i sann Nutmeg-anda men det kommer bli fantastiska smaker och rätter på den menyn. Nyårskassen kommer självklart tillbaka i år med samma goda mat och lyxiga känsla för att fira in det nya året, som jag tror vi är många om att längta efter.

Boka enkelt via hemsidan eller via mail: [email protected]

The Nutmeg House i Västerås

The Nutmeg House drivs av Christoffer Magnusson Domeij som tillsammans med Stockholm Culinary Team vunnit OS-Silver, OS-Guld och VM-Guld. Med Christoffers dryga 20 års erfarenhet inom branschen är väntelistan till hans hemmarestaurang väl värd väntan.

Framtill nästa artikel i denna artikelserie kan du följa Christoffer på hans Instagram.

The Nutmeg House Västerås
Christoffer Magnusson Domeij
The Nutmeg House
nyår
nyårskasse
vinter
vintermeny