7
0
GÅ TILLBAKA

“Fortsätt besöka oss, vi behöver er”

6 månader sedan
“Fortsätt besöka oss, vi behöver er”

I samband med spridningen av coronaviruset har många företag drabbats av att färre människor är i rörelse jämfört med förut. En bransch som drabbats väldigt hårt är restaurangbranschen. I denna artikel-serie möter vi restaurang- och caféägare som berättar om hur coronaviruset påverkat deras verksamhet och hur de ser på framtiden. Susanne Croner som driver Vinylcaféet i Västerås berättar mer om hur de senaste veckorna sett ut.

Att tänka om och vara kreativ

– Jag har försökt att tänka om och vara lite extra kreativ i dessa dagar.  Vi har satsat på en mindre meny med husmanskost, matlådor, catering och vi säljer förmånliga presentkort. Alla event och bokningar är inställda och framflyttade till framtiden… Fortsätter detta länge så kan vi inte vara kvar och jag tvingas säga upp personal, berättar Susanne.

“Vi behöver er” 

– Fortsätt besöka oss, vi behöver er! Vi städar extra och utökar rutiner som vi vanligtvis brukar göra, tvättar/spritar händerna, har engångshandskar. Vi skulle dessutom aldrig komma sjuka till jobbet! Ni betyder allt, säger Susanne avslutningsvis.

Vinylcaféet i Västerås

Vinylcaféet i Västerås är ett café med fokus på härlig inredning med vinyler, film och musik och framförallt med fokus på god mat, glass och fika. Där kan gästerna även njuta av goda räksmörgåsar, nachotallrik, våfflor eller bakad potatis med egna röror.

Presentkort
Vinylcaféet
Vinylcaféet Västerås
Susanne Croner
matlådor