Saluhallen Slakteriet

Saluhallen Slakteriet

Slakterigatan 6-10, 721 32

Internationellt
INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
 Slakterigatan 6-10, 721 32
 Varje måndag
Kära kunder, vi vill med detta meddelande berätta hur vi i Saluhallen Slakteriet arbetar och vilka rutiner som finns, för att förhindra spridning av Coronaviruset.

· Saluhallen Slakteriet följer riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19.

· Vi har tagit fram extra rutiner gällande hygien genom ännu mer noggrann städning och rengöring av hallen. Desinfektering kommer att göras av ytor som används ofta som handtag och kortterminaler. Vi erbjuder bättre handhygien för våra kunder med tillgång till handdesinfektion.

· Alla aktörer i Saluhallen är väl medvetna om de riktlinjer som myndigheterna har tagit fram gällande Corona-viruset. Det betyder bland annat att personal omedelbart stannar hemma vid sjukdomssymptom och att man tar fram och utför extra hygienrutiner.

· Saluhallen Slakteriet kommer att sluta hantera kontanter tillsvidare.
Kebabbuffé!
 Slakterigatan 10
 Lör 06/06/2020
 11:00 - 15:30
På vår kebabuffé som hålls varannan lördag kan du äta vår egengjorda ''bönerkebab'' på svenskodlade kidneybönor med goda såser, sallader och mycket annat gott! Från 11:00-15:30 är det uppdukat, varmt välkommen 💚

Pris:
159:- per person.
3 rätters middag - Veggoköket bestämmer! - INSTÄLLT TILLS VIDARE.
 Slakterigatan 10
 Lör 30/05/2020
 19:00 - 22:00
Äntligen är det dags för 3 rätters sittningar på Veggoköket! 4 lördagar serveras en hemlig trerätters meny där vi utforskar olika teman och matkulturer på vårt veganska vis. Perfekt läge att bli inspirerad till lyxig vegansk mat och uppleva nya smaker!

För frågor och bordsbokning maila oss på info@veggokoket.se

Pris: 585:-/person Ink. Förrätt, huvudrätt, efterrätt, kaffe/te från björklunds rosteri.

Vinpaket anpassat till maten: 275:-

Observera! vi Behöver ha ett minimum på minst 20 personer för att sittningarna ska bli av och har ett max tak på 30 personer, så boka era platser i tid!

Varmt välkomna ♥